relatie apk kaartjes moon consultancy

Vind de online training die bij jou past!

Wil jij ook graag meer liefde in je leven?

Ontdek de kracht van Moon's trainingen 
De beste relatie trainingen op een rij

10+

Trainingen en oefeningen

32 + jaar

Ervaring als relatietherapeut

Vele honderden cliënten

gingen je voor...!

Wat speelt er in jouw leven?

Wat gaat er goed, waar loop je tegenaan?

Kies uit online trainingen van Moon Consultancy over relaties, vertrouwen, hechting en mentale & fysieke gezondheid en ga voor meer inzicht, rust en persoonlijke groei.

grenzen training moon consultancy

Vergroot je relatiegeluk

De online cursussen van Moon zijn goedkoper dan fysieke therapie, organiseer je relatie én je bovenkamer!

moon consultancy trauma en hechting

Ken je patronen

Herken de oude- niet werkende patronen en maak samen wél helpende nieuwe patronen!

De Praatbus Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Voorkom slechte communicatie

Zet de juiste tools in op het juiste momenten zodat deze kunnen bijdragen aan het écht in verbinding zijn

Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Geen zinloze ruzie's meer

Planten groeien niet door de tuinman meer koffie te geven, maar door jouw eigen liefde en aandacht.

Relatie apk moon consultancy online

Concrete online oefeningen en cursussen

Je wordt niet om de tuin geleid, maar krijgt bewezen effectieve methodes voor direct resultaat.

Leer van een zeer ervaren therapeut!

Krijg tips van een zeer ervaren relatie expert met ruim 30+ jaar ervaring die haar kennis en passie graag met jou deelt.

Vertrouwen partnerrelatie Mirjam Veltman

Ervaar meer hechting en verbinding

De liefde groeit niet door passief stil te staan, maar door jouw eigen liefde en aandacht.

Voel meer liefde en vertrouwen

Zet samen (of alleen!) de 1e stap om meer liefde en vertrouwen je relatie binnen te brengen .

Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Laat de liefde leven met balans en rust!

Ga samen voor meer liefde en balans in je relatie door jullie relatie het allerbeste te gunnen!

Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Als het over relatie's gaat, neem ik geen blad voor de mond...!

Mijn naam is Mirjam Veltman. Ik ben relatie-, individueel- en gezinstherapeut in mijn praktijk Moon Consultancy in Dordrecht. Ik heb ruim 32 jaar ervaring in verschillende functie’s in de GGZ en (jeugd-) hulpverlening. 

Ik ben mijn praktijk Moon Consultancy in 2005 gestart. Het is een praktijk voor psychosociale hulpverlening  in Dordrecht met specialisatie in relatietherapie. Ik ben geschoold in de Emotionaly Foccussed Therapy  ( EFT ) van Sue Johnson. Ik geef de Houd me Vast trainingen, speciaal voor iedereen die verdieping in zijn relatie nodig heeft (maar niet direct in therapie zou hoeven). Ook geef ik EMDR therapie en werk ik als gespecialiseerd  Narratief therapeut. 

Mijn kracht? Inspireren, uitdagen, vertrouwen geven, kritische vragen stellen en met onverwachte invalshoeken nieuwe mogelijkheden (laten) zien.

In al die jaren praktijk ervaring, zijn de trainingen ontwikkeld. Transformeer je relatie vandaag! Ontdek onze online trainingen en cursussen voor een sterkere, liefdevollere band met je partner. Leer effectieve communicatie, bouw vertrouwen en creëer een diepere verbinding. Begin nu met investeren in je relatie!


Start direct met jouw training
En ga direct aan de slag!

De liefde bloeit wél op als je weet wat je doet...


Laat de vonk weer overslaan in je relatie met onze dynamische online trainingen en cursussen voor een betere band met je partner!

Wil je:

🌟 Diepgaande gesprekken voeren die jullie dichter bij elkaar brengen?

🌟 Conflicten omzetten in kansen voor groei en begrip?

🌟 Een liefdevolle, duurzame relatie opbouwen waar je altijd al van hebt gedroomd?

🌟 Meer vertrouwen, veiligheid en kwetsbaar kunnen en durven zijn samen?

🌟 Echte verdieping, verbondenheid en commitment samen op een dieper niveau?

🌟 Meer passie, liefde, intimiteit en een fijne seksuele relatie?


Onze cursussen bieden je de tools, inzichten en begeleiding die je nodig hebt om een blijvende verandering te creëren in je relatie. Of je nu net begint of al jaren samen bent, onze gepassioneerde expert Mirjam Veltman van Moon Consultancy zal je inspireren en ondersteunen op deze opwindende reis naar een sterkere, gelukkigere relatie.

Dus, waar wacht je op? Investeer in de liefde van je leven en schrijf je nu in voor onze online trainingen en cursussen.


Laten we samen bouwen aan een relatie die straalt van liefde, begrip en passie! Zij leerden al van de cursussen en het oefenmateriaal:

Eye-opener!

De cursus Relatie-APK van Mirjam was een eye-opener! Ik dacht altijd dat een relatie gewoon vanzelf wel zou lopen, maar Mirjam heeft me geleerd hoe je aan de vorm, inhoud en het gevoel kunt zien hoe je er werkelijk voor staat samen. Het voelt als een superkracht om nu samen te kunnen leven en meteen te weten welke oefeningen er zijn. Mirjam's specialisme en enthousiasme maakten de cursus extra leuk en leerzaam.

Lisa
Indrukwekkend!
Wat een geweldige cursus! Moon's passie spat ervan af en haar kennis is indrukwekkend. Ik heb geleerd hoe je de subtiele verschillen in communicatie kunt herkennen en zo mijn relatie te verdiepen. Het heeft mijn liefdesrelatie echt verrijkt en ik kijk nu met andere ogen naar mijn partner.
Anneke d. G.
Onmisbaar
Mevrouw Veltman is een bevlogen therapeut die haar kennis met veel enthousiasme deelt. Ik vond het fascinerend om te leren hoe je aan de hand van haar informatie negatieve patronen kunt herkennen en doorbreken. En door de vele praktische oefeningen  die Mevrouw Veltman in haar lessen verwerkte, maakte het een echt plezierige en leerzame ervaring. Ik kan de cursus Patronen doorbreken dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die meer wilt in de liefde!
Vincent van H. 

Vind de online training die écht bij jou past!

Wat speelt er in jouw leven? Wat gaat er goed, waar loop je tegenaan? Kies uit online trainingen over relaties, werk, opvoeden en mentale & fysieke gezondheid en ga voor meer inzicht,  persoonlijke groei en een liefdevolle partner-relatie!

Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

De bestseller:
Relatie-APK online cursus

Geef je relatie de liefde, aandacht en het onderhoud, die ze nodig heeft, met deze inzicht gevende en praktisch toepasbare relatie-apk.

De cursus is gebaseerd op jarenlange ervaring met duizenden cliënten. Moon Consultancy werkt met bewezen effectieve methodes, zoals EFT-, Narratief-, Cognitief- en andere methodieken.

relatiekaart-dummy-moon consultancy

Gesprek starters: 

Dé Relatie-APK Kaarten

Soms praat jij Chinees en jouw partner Japans… 

Ben je op zoek naar een eenvoudige, effectieve en leuke manier om je relatie te versterken en verdiepen? Zoek niet verder! Moon Consultancy presenteert trots onze Online Relatie APK Kaartjes, speciaal ontworpen om jou en je partner te helpen een hechtere, liefdevollere en duurzamere band op te bouwen.
Grenzen Moon Consultancy

Leer je grenzen aangeven

Ontdek de kracht van assertiviteit en versterk je partnerrelatie! 🌟 
Wil je een diepere en gezondere verbinding in je partnerrelatie? Wil je leren hoe je op een respectvolle en effectieve manier je grenzen kunt aangeven? Dan is onze online cursus "Per je grenzen aangeven in je partnerrelatie" precies wat je nodig hebt!

patronen doorbreken moon consultancy

Doorbreek negatieve patronen in je partnerrelatie!

Ben je moe van dezelfde terugkerende conflicten en misverstanden in je relatie? Verlang je naar een diepere verbinding en meer geluk in je partnerrelatie? Dan is onze gloednieuwe online cursus "Doorbreek Negatieve Patronen in je Partnerrelatie" precies wat je nodig hebt! In deze cursus bieden we je praktische, bewezen strategieën om de negatieve communicatiepatronen in je relatie te doorbreken en een gezondere, liefdevollere verbinding met je partner te cultiveren.

Wat met liefde is gevoeld, raakt nooit uitgebloeid...

Inzicht en inspiratie Moon Consultancy online

Inzicht & Inspiratie kaarten

Inspirerende-, concrete-, zingeving's- en grappige en soms moeilijke vragen.
Om je te helpen bewuster en meer ontspannen in je vel te zitten.

Twee en vijftig keer een online inspirerende vraag of inzicht gevende opmerking die je wekelijks kunt openen. Per week komt er een kaartje bij.

Dus telkens een nieuwe kaart om fris en met hernieuwde energie jouw week mee te beginnen. 

Positieve mindset moon consultancy e-learning

Positieve Mindset

Mindset is een mentale houding die bepaalt hoe we denken, voelen en handelen in verschillende situaties. Het verwijst naar de manier waarop we onze eigen capaciteiten en kwaliteiten interpreteren en waarderen. Anders gezegd, onze mindset bepaalt hoe we naar onszelf en onze omgeving kijken en hoe we hierop reageren.


In deze module is een verzameling opgenomen van oefeningen die je kunnen helpen om een positieve mind-set te ontwikkelen. Wat wordt er bedoeld met mindset? Mindset is het Engelse woord voor denkwijze of manier van denken. In de context van leren gaat het over opvattingen en overtuigingen over intelligentie en kwaliteiten. Deze overtuigingen hebben invloed op je gedachten, gevoelens en gedrag.

Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Intimiteit en seksualiteit

Je hoort het mensen zeggen; “zij hebben een sterke relatie,” maar wat er precies mee bedoeld wordt? Of je hebt een nieuwe relatie en vraagt je af of je een sterke relatie hebt.

Een gepassioneerd seksleven is heerlijk, maar als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt? 

Deze cursus gaat dieper in op de thema's intimiteit en seksualiteit in de partner relatie. Tips en Tools, achtergrond informatie, duidelijke oefeningen, theorie en praktijk.

comminicatie in relaties moon consultancy

40 + Tips voor zelfvertrouwen

In 40 + meer eenvoudig toe te passen tips naar met zelfvertrouwen! Voor jezelf of om samen mee aan de slag te gaan in je relatie. 


Ontdek nu de ultieme lijst voor zelfvertrouwen! Onze online cursus biedt 40 eenvoudige en direct toepasbare tips die je zelfvertrouwen een boost geven. Van krachtige mindsets tot praktische oefeningen:  dit programma is jouw sleutel tot meer zelfverzekerdheid.

Bestel vandaag nog en begin aan je reis naar een zelfverzekerder leven!

moon trainingen en cursussen
€24,95
Ontvang 15% korting!

Hoe maak je duidelijk wat je nodig hebt in een veilige, verbonden en hechte relatie?

  • 52 kaarten met praktische vragen om elkaar te stellen
  • De online Relatie APK Kaarten van Moon Consultancy zijn tot stand gekomen door inzichten en ervaringen uit de afgelopen 30+ jaar 
  • Concreet en effectief, uit het leven gegrepen!
Direct beginnen!


Alleen nu met 15% korting!

Maak ook jouw liefdesrelatie werkelijkheid

Plezierige cursus
Dankzij de online beschikbare materialen, kan ik nu tijdens mijn wandelingen in de natuur altijd even een APK-kaartje erbij pakken. Mirjam's benadering maakte de cursus echt plezierig en ik raad het iedereen aan.
Eliana, van der Z. 

Aanrader

Ik ben zo blij dat ik de cursus Grenzen stellen van Moon Consultancy heb gevolgd! Nu kan ik eindelijk duidelijk "Ja" zeggen en ben ik in staat om mijn eigen grenzen beter te begrijpen en communiceren. Ik kan deze cursus niet genoeg aanbevelen aan iedereen die zijn vaardigheden wil vergroten!
Een heel blije klant!

Frustrerend...

Als grootste liefhebber van mijn man! ... vond ik het altijd frustrerend om niet te weten hoe ik zelf meer passie en intimiteit kon tonen. Dankzij Mirjam haar cursus kan ik nu veel meer genieten en ben ik veel meer verbonden met mijn man én vooral ook mijzelf!
Gepassioneerde klant

Start met jouw training en laat jouw liefde weer stralen!

Relatie apk moon consultancy online