32

Jaar ervaring

3.450+

Tevreden klanten

honderden

trainingen verkocht

lichte wolken moon consultancy

Over mij


Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Over Mirjam Veltman, oprichtster Moon Consultancy:

Als relatie-, individuele en gezinstherapeut in Dordrecht draag ik ruim 32 jaar ervaring met me mee.   In 2005 startte ik mijn praktijk, Moon Consultancy, als een plek voor psychosociale hulpverlening met een specialisatie in relatietherapie in Dordrecht.

Wereldwijd vinden cliënten hun weg naar mijn praktijk, of het nu live is in Dordrecht of via online consulten. Hierbij hanteer ik een duidelijke, professionele, persoonlijke aanpak die door mijn cliënten als plezierig wordt ervaren.


De kracht van Mirjam:

Mijn kracht ligt in het inspireren, uitdagen en het tonen van nieuwe perspectieven, allemaal met een diepgaande focus op het samenspel van hoofd en hart.

In de praktijk en in theorie, zonder oordeel en met meervoudige onpartijdigheid, breng ik mijn 32 jaar werk- en levenservaring in, om vastgelopen patronen te doorbreken en pijn, verdriet en problemen te helpen stoppen.


Aandachtsgebieden:

In mijn praktijk - in Dordrecht en wereldwijd via beeldbellen- richt ik me op diverse aandachtsgebieden zoals partner-relatie problematiek, vreemdgaan, gezins- en opvoedingsvraagstukken, hechting, trauma, misbruik & agressie, verbinding, rouw- en verlies, zelfvertrouwen en eigenwaarde, stress, somberheid, burn-out & depressie, eenzaamheid, en vastgelopen patronen in gedrag en communicatie.


Exclusieve expertise:

 De online cursussen bij Moon Consultancy brengen de exclusieve expertise van Mirjam Veltman rechtstreeks naar jouw huiskamer. Je krijgt toegang tot haar jarenlange ervaring in relatietherapie, psychosociale hulpverlening, en emotioneel gerichte therapie (EFT).


Persoonlijke Begeleiding, Altijd en Overal:

Profiteer van persoonlijke begeleiding op jouw eigen tempo en locatie. Mijn professionele online cursussen zijn toegankelijk waar jij bent, wanneer jij de tijd hebt.


Kostenefficiënt alternatief:

Ontvang hoogwaardige therapie-inzichten tegen een fractie van de kosten van live therapie. Moon Consultancy's online cursussen bieden een kostenefficiënt alternatief voor waardevolle groei in jouw relaties en persoonlijke ontwikkeling.


Flexibiliteit in je agenda:

Geen gedoe met planningen of reizen naar een praktijk. Met mijn online cursussen integreer je therapie eenvoudig in jouw drukke schema, waardoor het makkelijker wordt om te investeren in jezelf en je relaties.


Verdieping zonder zware en dure therapie:

Voor wie verdieping in relaties zoekt zonder direct in therapie te gaan, bieden onze online cursussen de perfecte oplossing. Leer van Mirjam's inspirerende aanpak en pas de inzichten direct toe in jouw leven. De relatie cursussen van Moon Consultancy zijn goedkoper dan face-to-face therapie in de gemiddelde praktijk...!


Onbeperkte toegang:

Geniet van onbeperkte toegang tot waardevol materiaal. Herhaal de modules zo vaak als je wilt en integreer de lessen in je dagelijkse leven voor blijvende positieve verandering. Je krijgt een persoonlijk en beveiligd account en hebt toegang zolang ik leef (...!).