Mirjam Veltman

Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Mijn naam is Mirjam Veltman. Ik ben relatie, individueel en gezinstherapeut in mijn praktijk Moon Consultancy in Dordrecht. Ik heb ruim 30+ jaar ervaring in verschillende functie’s in de GGZ en hulpverlening. 

Ik ben mijn praktijk Moon Consultancy in 2005 gestart. Het is een praktijk voor psychosociale hulpverlening  in Dordrecht met specialisatie in relatietherapie. Ik ben geschoold in de Emotionaly Foccussed Therapy  ( EFT ) van Sue Johnson. Ik geef de Houd me Vast trainingen, speciaal voor iedereen die verdieping in zijn relatie nodig heeft (maar niet direct in therapie zou hoeven). Ook geef ik EMDR therapie en werk ik als gespecialiseerd Narratief therapeut. 


De kern van mijn werk draait om hoofd en hart. Altijd in relatie tot communicatie: met jezelf en de belangrijke andere mensen om je heen.


De therapie die ik geef,  lijkt op mij: duidelijk, professioneel en persoonlijk. Ik ben oprecht betrokken bij mijn cliënten, kan mij goed inleven en maak dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Die no-nonsense aanpak wordt door cliënten als plezierig ervaren.

Vanuit de 30-jarige ervaring in de praktijk, heb ik een nieuwe site relatieapk.online opgericht met enkele online  to-the-point materialen ontwikkeld om je relatie te verdiepen, communicatie te verbeteren, het vertrouwen te vergroten, de intimiteit nieuw leven in te blazen. In de vorm van kaartjes en cursussen, pdf's en informatieve teksten, kan je zelf -in je eigen tijd op de momenten die jou het beste uitkomt, aan de slag. 

Mijn kracht? Inspireren, uitdagen, kritische vragen stellen en met onverwachte invalshoeken nieuwe mogelijkheden (laten) zien.

Bij mij kan je terecht voor individuele therapie, EFT relatietherapie, gezinstherapie, EMDR, Narratieve therapie en bedrijfscoachen.  Tevens maak ik gebruik van de methode’s Cognitieve therapie, RET, positieve psychologie en oplossingsgerichte therapie.

 

Je kan mij volgen op twitter: @MoonConsultancy,  facebook,  LinkedIn.