Niet zomaar een dipje
Mirjam Veltman
1

Niet zomaar een dipje

1

Niet zomaar een dipje moon online therapie


Elke relatie heeft zijn ups en downs. Maar soms is het anders. Jullie vechten elkaar de tent uit, of jullie vermijden elkaar, situaties of bepaalde onderwerpen. Ieder op zijn eilandje. Of, zoals ik het vaak noem: de een spreekt Chinees en de ander Japans…


Naar een relatietherapeut in Dordrecht?
Voor veel stellen is het een ongemakkelijk en raar idee: praten met een wildvreemde, een relatietherapeut. Je vraagt je af wat zo’n therapeut kan doen wat jullie zelf niet kunnen. En tja, het is wel heel intiem allemaal wat jullie te bespreken hebben. Zittend op de bank van een ‘vreemde’. 


Start daarom nu de Online de Relatie-APK! 


Online Relatietherapie van Moon Consultancy = Echte Hulp
Toch is relatietherapie het beste wat je kunt doen bij een vastlopende relatie (en trouwens, ook als jullie relatie goed gaat kan een relatietherapeut je heel veel verrijking bieden). In de eerste plaats omdat er iemand bijkomt die jullie opnieuw in gesprek kan brengen. Anders dan vrienden en familie is de therapeut in staat jullie allebei te laten spreken maar belangrijker nog: te laten luisteren. Daarbij herkent de relatietherapeut patronen in jullie manier van communiceren en kan jullie handvatten geven  hoe daar uit te breken.

Maar...

Op 'de sofa' bij een therapeut blijft voor veel mensen toch een (te) grote 1e stap. Daarom is er de ideale oplossing: de online cursus Relatie-APK! In je eigen tijd, op de momenten die bij jullie past in de agenda aan de slag gaan met de beproefde methode EFT. Gegoten in praktische, haalbare en overzichtelijke modules. Je ontvangt via de mail jouw eigen persoonlijke en afgeschermde account en kan dan direct starten. En heb je tussendoor vragen, of bedenken jullie dat naast de online Relatie-APK cursus het fijn is om af en toe een live sessie (in de praktijk van Moon Consultancy in Dordrecht of via de zoom) in te plannen met mij als therapeut? Dan is dat altijd mogelijk. 

Jullie moeten wel willen
Dat klinkt misschien als een open deur, maar het is wel waar. Net als bij elke therapie gaan jullie zelf het werk doen. Dat moeten jullie wel willen. Allebei. Nu kan het dat gaandeweg de therapie één van jullie (of jullie samen) tot de conclusie komt dat er geen weg meer is voor jullie samen. De therapeut kan jullie helpen op een respectvolle manier de relatie te beëindigen. Zeker als jullie kinderen hebben is het belangrijk om ook het afronden van jullie relatie met zorg en aandacht te doen.

Onverwacht
Na al die jaren zou je denken dat jullie elkaar door en door kennen. En dat is waarschijnlijk in veel opzichten ook zo. Toch kunnen er in relatietherapie zaken boven water komen over jezelf en de ander waar jullie allebei van kunnen schrikken. Wat dat betreft is de online Relatie-APK cursus van Moon Consultancy echt een herontdekking van jezelf, de ander én jullie samen.

Reacties